Zomerkermis

De zomerkermis in Zomergem, georganiseerd door het gemeentelijk feestcomité, is jaarlijks in het weekend van de vierde zondag van juni. In 2017 is dat het weekend van 24 en 25 juni.
Maar de festiviteiten starten al op vrijdag en lopen door tot op dinsdag. Vijf dagen feestgedruis!
 

De kermis in vogelvlucht

Op vrijdag 23 juni openen we de kermis met een volksreceptie. Zaterdagavond kan je optredens van lokale bands bijwonen op het Maarten Steyaertplein. Zondagnamiddag staat in het teken van de jongste kermisgangers. 's Avonds kan je naar Zomergem feest, een gratis festival met BERLAEN, Lien Van de Kelder, Johan Verminnen, Lucas Van den Eynde en Senne Guns. Het feestcomité had de eer een interview te mogen afnemen van Lien Van de Kelder en Wouter Berlaen. Klik hier voor het integrale interview!
Ook bijzonder op zondag is het bezoek van de reuzen van Oostwinkel. Tussen 15.00 u. en 16.00 u. kan je met hen op de foto, daarna maken ze een wandeling in de omgeving van de Markt. Mis dit niet!
Op maandagavond geniet je van de traditionele avondmarkt met talloze kraampjes en bovenal veel sfeer. Dinsdag is er vanaf de vroege ochtend de Zomergemse jaarmarkt. Die dag landt de NH90 van het 18de SQN in Bevekom op de sportvelden van Den Boer in het kader van het verbroederingsfeest 40-50
 

Kermiskrant

De zomerkermis in Zomergem betekent de start van twee maanden plezier, want de ene kermis volgt de andere op. Alle feestcomités werken immers een mooi programma uit. In de kermiskrant krijgen alle kermissen en buurtfeesten een plek. Klik hier voor de kermiskrant.
 

 

Wat zoek je?Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids    

© 2016 Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be