Nieuws

Werken Hofbouwstraat, Kruisdreef en Chrysantenstraat

Onder voorwaarde van gunstige weersomstandigheden wordt op 24 en 25 oktober de toplaag gegoten in de Hofbouwstraat, de Chrysantenstraat en de Kruisdreef. Op 26 oktober brengt men de wegmarkeringen aan. Deze straten worden tijdens die werken afgesloten voor alle verkeer.

Fietstocht langsheen oorlogsmonumenten uit WOI

De gemeente Waarschoot publiceerde een mooie en handige brochure met een fietstocht langsheen alle plekken in Lievegem die herinneren aan de Eerste Wereldoorlog. Gratis te verkrijgen in het gemeentehuis!

Kampioenenviering

Op vrijdag 23 november organiseren de sportdienst en de sportraad een feestelijke kampioenenhulde. Elke vereniging kan kandidaten voordragen tot 9 november.

Tombola brandweerpost Zomergem

De winnende nummers van de tombola van de brandweer zijn bekend!
Klik op de titel om te kijken of je een prijs gewonnen hebt!

Vacature standplaats weekmarkt

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor een standplaats op de wekelijkse dinsdagmarkt.

Boekenverkoop in de BIB

Tijdens de jaarlijkse boekenverkoop worden afgevoerde boeken en tijdschriften verkocht die uit de collectie van de bibliotheek verwijderd zijn omdat ze hun actualiteit verloren of omdat ze niet meer in voldoende goede staat zijn om uit te lenen.

Huisdiersticker

Door een huisdiersticker op het raam of de deur van een woning te kleven, kun je aan de hulpdiensten laten weten hoeveel én welke huisdieren in een huis aanwezig zijn. 

Registratie orgaandonatie was een succes!

Op zondag 23 september 2018 kon je langskomen in het gemeentehuis om je te registreren als orgaandonor, naar aanleiding van het tv-programma Make Belgium Great Again. De dienst burgerzaken registreerde maar liefst 85 inwoners als orgaandonor.

Jouw vereniging of zaak op de kerstmarkt?

Het gemeentelijk feestcomité is al volop bezig met de voorbereidingen van Winterpret. Interesse in een stand van jouw zaak of vereniging op de kerstmarkt in Zomergem? Reserveer nu al je plaatsje!

Info nieuwe straatnamen

Een 30-tal straten zal na de fusie van naam moeten veranderen. Dit heeft praktische gevolgen en daarom organiseerden we infoavonden voor de inwoners die een nieuwe straatnaam of een nieuw huisnummer zullen krijgen. Via deze link kan je de presentatie bekijken.

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be