Nieuws

Afwijkingen op rustdagen en openingsuren

Het college legt binnenkort de afwijkingen op de wekelijkse rustdag en op de openingsuren vast voor detailhandel / winkels in Lievegem. Handelaars kunnen hun voorkeur doorgeven aan het secretariaat.

Kandidatenlijst politieraad

De voordrachtsakten en de door de burgemeester opgemaakte kandidatenlijsten zijn op het secretariaat, Kasteeldreef 72, 9920 Lovendegem tijdens de kantooruren ter inzage voor de verkozenen voor de gemeenteraad en voor alle kandidaten.


Nieuwe openingsuren vanaf 7 januari 2019

Op 1 januari worden Lovendegem, Waarschoot en Zomergem samen de nieuwe fusiegemeente Lievegem. De openingsuren van de drie gemeentehuizen zijn vanaf 7 januari op elkaar afgestemd. Hou er wel rekening mee dat de gemeentehuizen van 31 december tot en met 6 januari gesloten zijn voor de overgang naar Lievegem.

Installatie Lievegemse gemeenteraad

Op 2 januari wordt de Lievegemse gemeenteraad geïnstalleerd. Klik op de titel voor alle informatie over die installatievergadering.

Begin je feestje dit jaar al op bus of tram

Reken terug op De Lijn om je veilig van en naar je oudejaarsnachtparty te brengen. Dankzij de Provincie rij je bovendien gratis* met de feestbussen!


Sluitingsdagen gemeentediensten december-januari

Plan je een bezoek aan het gemeentehuis of een andere gemeentelijke dienst? Hou dan best rekening met enkele sluitingsdagen van onze diensten in december en januari. 

Gemeentehuis gesloten in de eerste week van januari

Het gemeentehuis is gesloten op 25 en 26 december en van 31 december tot en met 6 januari.

Wedstrijd mooist versierde huis

Versier tijdens deze eindejaarsperiode uitbundig je huis, wees origineel en maak er een eigen creatie van! Je kan er ene mooie prijs mee winnen.

Word jij gastheer of ambassadeur van Landschapspark Drongengoed?

Landschapspark Drongengoed zoekt ondernemers die een gastheer willen zijn voor het gebied en zoekt inwoners die als ambassadeurs de pracht van Drongengoed willen helpen uitdragen. Ook Zomergem ligt in dit gebied.

Nieuwtjes Sociaal Huis

Hou rekening met een gewijzigde uurregeling in het OCMW in de maand december.

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be