De kermiskrant is er!

Kermiskrant

Elke inwoner kreeg een kermiskrant in de bus maar je kan extra exemplaren bekomen in het gemeentehuis, bib, Sociaal Huis, Kwadrant en sportcentrum Den Boer. Klik hier voor een digitale versie van de kermiskrant.

Nieuw in 2018

Dit jaar is er extra animatie tijdens de avondmarkt op maandag: er zal een reuzegroot springkasteel worden opgesteld in de Dreef.
Tijdens de jaarmarkt op dinsdag verwelkomen we een karikaturist die in een supersnel tempo een grappig portret zal maken van de marktbezoekers. Kom zeker langs!

 

Kinderuurtje

Op maandag en dinsdag, telkens van 16.00 u. tot 18.00 u., trakteren de foorkramers en het gemeentebestuur tijdens het kinderuurtje. Alle kinderen kregen op school een kermiskaart. Zomergemse kinderen die niet in Zomergem naar school gaan, kunnen een kaart afhalen bij de communicatiedienst.

 

Kermisloop

Helaas sloop er een foutje in het programma van de kermisloop op zondag 24 juni. Dit willen we graag rechtzetten. De kostprijs voor deelname aan de kermisloop is 3 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen.

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be